AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2018 23:58
HOLDET.DK: 11 spillere du SKAL holde dig fra

Vi har givet vores bud på elleve spillere, som du ikke skal have på dit Premier League-managerhold på holdet.dk


Det er ved at være sidste chance, hvis du skal være klar til første runde på holdet.dk, hvor du kan sætte dit Premier League-hold.

Vi har tidligere givet vores bud på 10 røverkøb, og nu ser vi nærmere på de spillere, du ikke bør have på dit mandskab:

Petr Cech - 5,5 millioner

Tjekken står ikke til at blive fast starter Unai Emery, og derfor vil det resulteret i -5.000 hver runde. I stedet skulle man bruge pengene på Jordan Pickford eller Kasper Schmeichel, som koster 500.000 mindre.

Laurent Koscielny - 3,5 millioner

En skade betyder, at midtstopperen først er klar engang til december, og derfor vil det være tåbeligt at vælge ham. Som alternativ kan du hente Harry Maguire til samme pris eller Benjamin Mendy, som koster 500.000 mindre.

Winston Reid - 2,5 millioner

Ligesom Koscielny er Reid skadet og er ude i omkring 3 måneder. En god erstatning til samme pris kunne være Jonny Evans fra Leicester.

Sead Kolasinac - 4,0 millioner

Arsenal-backen pådrog sig en skade i pre-season og er også først tilbage om 2-3 måneder, og til 4 millioner kan man hente en rigtig god forsvarsspiller - eksempelvis Trent Alexander-Arnold.

Alex Oxlade-Chamberlain - 4,0 millioner

Igen er der tale om en skadet spiller, men modsat de andre er Chamberlain ude hele sæson. Derfor bør han ikke være blandt dine elleve spillere.

N'Golo Kanté - 4,5 millioner

Franskmanden skal nok komme til at skrabe point sammen, men til den pris bør man kunne finde en midtbanespiller. Det kunne være Mesut Özil.

Bernardo Silva - 7,5 millioner

Bernardo Silva kommer muligvis til at få spilletid i starten af sæsonen, men når profilerne er helt klar, bliver spilletiden formentlig begrænset for portugiseren, og så er han en dyr herre at have på holdet. Til samme pris kan man hente Leroy Sané eller Christian Eriksen, og det bør man gøre.

Manuel Lanzini - 4,0 millioner

Endnu en skadet spiller man skal holde sig fra. De 4 millioner skal man bruge andre steder.

Granit Xhaka - 4,0 millioner

Det samme gælder for Xhaka, som det gør med Kanté. Han kommer ikke til at være involveret i mange mål, og man bør i stedet satse på en mere offensiv midtbanespiller. Til den pris kan man overveje Gylfi Sigurdsson.

Andy Carroll - 3,0 millioner

Som sine holdkammerater, Lanzini og Reid, er Carroll skadet, og til de 3 millioner bør man i stedet hente Aleksandar Mitrovic.

Divock Origi - 4,0 millioner

Lige nu ser det ud til, at Firmino, Sturridge og Solanke er foran ham i køen om rollen som topangriber. Spilletiden bliver meget begrænset, og til 4 millioner bør man i stedet overveje Richarlison fra Everton.

HAR DU IKKE SAT DIT PREMIER LEAGUE-HOLD ENDNU? SÅ KAN DU GØRE DET HER!

Husk derefter at tilmelde dig vores gruppe: ''PLBOLD.dk efterår 2018''. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED