Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 19:30
Hold øje med dem: Disse 10 stjerner kan få sit store gennembrud til EURO 2020

Her er to håndfulde spillere, størstedelen unge, som kan få deres store gennembrud til denne slutrunde.


Vi har her taget et kig på 10 af de spillere, som måske kan ende med at stjæle overskrifterne til EM og få deres helt store gennembrud på den internationale scene.

Ryan Gravenberch:

Endnu et stortalent fra Ajax-akademiet, som allerede er vant til at vinde sølvtøj med det hollandske storhold samt de hollandske ungdomslandshold.

Den centrale midtbanespiller bliver ofte sammenlignet med en spiller som Paul Pogba, og han besidder også mange af de samme kvaliteter som franskmanden, selvom han måske er noget mere defensivt orienteret.

 

Manuel Locatelli:

Locatelli er måske Pirlos arvtager for Italien på sit, for han er udstyret med en vanvittig pasningsevne og er fremragende til også selv at føre bolden frem i banen.

Allerede før slutrunden er der rygter om en mulig aftale med Juventus, men han har også tidligere været rygtet til både Manchester City og PSG.

Fører han Azzurri til en stor slutrunde, dør de rygter nok næppe hen.

 

Owen Wijndal:

Den 21-årige hollænder har haft en ustyrligt flot sæson i den hollandske liga for AZ Alkmaar, hvor det blev til en scoring og seks assists.

Han fik sin debut for Holland i oktober og er nu foretrukket over spillere som Nathan Aké og Patrick van Aanholt.

 

Sasa Kalajdzic:

Bundesligaens højeste spillere med sine to meter er god til at gøre brug af sin størrelse, og den 23-årige angriber minder måske på mange måder om en østrigsk Peter Crouch.

Han scorede 16 Bundesliga-mål for Stuttgart i sidste sæson, hvoraf halvdelen netop blev sat ind med pandebrasken.

 

Gerard Moreno:

Den spanske angriber er med sine 29 år ikke ligefrem noget ungt talent længere, men medmindre man følger med i La Liga, er det ikke sikkert, man har hørt alverden til ham før hans scoring mod Manchester United i Europa League-finalen.

Siden starten af forrige sæson er han en af kun tre spillere sammen med Karim Benzema og Lionel Messi til at score mere end +40 mål i La Liga, og for landsholdet står han nu noteret for fem mål i otte kampe.

Han har allerede vist, at han kan begå sig på den store internationale scene.

 

Nico Elvedi:

Den 24-årige schweiziske midterforsvarer har tidligere været rygtet til Premier League, og dette kunne meget vel være sommeren, hvor et skifte indtræffer efter en flot slutrunde.

Erfaring har han i massevis, da han allerede har spillet seks sæsoner for Mönchengladbach, og så er han nærmest aldrig skadet. Elvedi er umanerligt pasningsstærk og god til at bryde modstandernes angreb ned.

 

Dejan Kulusevski:

Den tidligere Parma-profil havde en frustrerende første sæson for Juventus, men han sluttede stærkt af med mål og assist i klubbens Coppa Italia-finalesejr.

Højrekanten har allerede spillet 13 landskampe for svenskerne, og uden Zlatan Ibrahimovic på holdet kunne han meget vel være manden, der skal give dem nget X-faktor i offensiven.

 

Eljif Elmas:

Nu er Nordmakedonien ikke just fast inventar til store slutrunder og er derfor et ret ubeskrevet blad, men Eljif Elmas kunne godt være en mand, der slår sit navn fast til denne slutrunde.

Den 21-årige midtbanespiller har allerede 80 Serie A-kampe under bæltet for Napoli, og der er gode chancer for, at han snart bliver et transfermål for endnu større klubber.

 

Jude Bellingham:

Manchester United gav den hele armen med sin charmeoffensiv sidste sommer, men til syvende og sidst valgte den daværende Birmingham-profil at skifte til Dortmund.

Her fortsatte han kun sin kurs mod stjernerne og er allerede som 17-årig en integral del af holdet. Det er også meget sigende, at han allerede nu står noteret for fire A-landskampe for England, og med sit øje for mål og løb i feltet kan han sagtens få en afgørende rolle.

 

Jamal Musiala:

Det tidligere Chelsea-talent er så god allerede nu, at han spiller relativt fast for Bayern München, hvilket taler et klart sprog om playmakerens talent.

Seks mål i Bundesligaen blev det til, mens han også fik taget hul på målscoringen i Champions League for de tyske mestre.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED