Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 15:54
Hold jer væk, United: Leicester vil forlænge med ung profil

23-årige Harvey Barnes har gang i en glimrende sæson hos Leicester, og mens Premier Leagues storklubber cirkulerer vil The Foxes nu forlænge med kantspilleren


Med hele ni scoringer allerede har Harvey Barnes for alvor haft sit store gennembrud for Leicester i denne sæson. Den 23-årige englænder etablerede sig allerede på førsteholdet sidste år, men i år har han udviklet sig til et af holdets helt store profiler. 

Det har efter sigende ført til interesse fra storklubber som Liverpool og Manchester United, og især sidstnævnte skulle være interessede, da de anser Barnes for at være et billigt alternativ til Jadon Sancho i Borussia Dortmund. 

Leicester er dog ikke interessede i at miste deres unge stjerne, og derfor har de indledt forhandlinger om en forlængelse af hans nuværende kontrakt, der udløber i 2024. Der er altså en del år tilbage, men The Foxes vil sikre Barnes en klækkelig lønforhøjelse, så han ikke bliver lokket af de større klubber. Det skriver The Mirror.

Forhandlingerne skulle allerede være godt undervejs, og en ny aftale ventes at kunne præsenteres inde for et par uger. 

I mellemtiden fortsætter Leicester deres kamp for Premier Leagues top fire-placeringer med et opgør mod Arsenal. Der er kickoff søndag kl. 13. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED