Højdepunkter: West Ham sejrede i målfest mod Burnley

Af Gustav Tornby
04.11.2018 Kl. 08:59
Felipe Anderson og Marko Arnautovic var i hopla, da West Ham lørdag slog Burnley med 4-2. Få højdepunkterne fra kampen lige her.

Det var to hold uden sejr i tre kampe, der lørdag eftermiddag mødtes på det olympiske stadion i London. Og West Ham var bedre end Burnley denne lørdag eftermiddag.

Marko Arnautovic bragte fortjent West Ham foran efter bare 10 minutters spil. West Ham var bedst, men Burnley holdt på og The Clarets udlginede ved islandske Gudmundsson kort før pausen. Pellegrinis West Ham lod sig dog ikke slå ud.

Brasilianske Felipe Andersson trådte i karakter og scorede til 2-1 efter 68 minutter med en flad afslutning fra venstre. En stakket frist – bedst som man troede, at nu skulle The Hammers køre den hjem – bomstærke Chris Wood udlignede til 2-2 med godt et kvarter igen.

West Ham var dog det bedste hold på dagen og det var ikke ufortjent, at Andersson og senere Chicharito afgjorde og siden cementerede sejren for London-klubben. Andersson modtog bolden i feltet og trykkede af, men bolden blev rettet af og fløj i mål uden chance for Matt Ryan i målet. Senere nettede Hernandez til 4-2 på en omstilling – trademark-mål af den lille ært.