Højdepunkter: Lössl reddede straffe og blev passeret af tre Liverpool-mål

Af Redaktionen
28.10.2017 Kl. 16:34
Liverpool vandt hjemme 3-0 mod Huddersfield, i en kamp hvor danske Jonas Lössl tog et straffespark. SE HØJDEPUNKTERNE ØVERST I ARTIKLEN!

Jonas Lössl sørgede for, at Huddersfield kunne gå til pause med 0-0, da han tog et straffespark fra Mohamed Salah, men i anden halvleg kørte Liverpool danskerklubben over.

Liverpool havde svært ved at åbne kampen for alvor i første halveg, og der skulle lidt hjælp til fra Huddersfield før de fik halvegens første store chance.

Tom Smith blev straffet for at holde lidt for meget i en Liverpool-trøje, og det takserede kampens dommer, Kevin Friend, til et Liverpool-straffe.

Det fik egyptiske Mohammed Salah lov til at eksekvere på, men hans skud mod nederste højre målhjørne blev læst af Jonas Lössl, som efterfølgende blev omringet af holdkammeraterne, der takkede den danske målmand for redningen.

Jordan Henderson havde en mulighed på returen fra redningen, men hans skud ramte ydersiden af stolpen, og derfor kunne de to mandskaber gå til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg viste Liverpool sig mere skarpe, og efter bare fem minutters spil, var Liverpool foran 1-0.

En lang bold fra midten af banen blev snittet videre af en Huddersfield-spiller og pludselig var Daniel Sturridge helt fri foran Jonas Lössl, og denne gang havde danskeren ikke heldet med sig.

Otte minutter efter sprang Roberto Firmino højest på et hjørnespark fra James Milner og gjorde det til 2-0.

Et kvarter før slutfløjt gjorde Georginio Wijnaldum ondt værre for Huddersfield, da han inde i feltet omringet af modstandere bragede bolden op i nettaget til stillingen 3-0.

Resultatet betyder, at Liverpool kravler op på sjettepladsen, mens Huddersfield forbliver på 11. pladsen.