Højdepunkter: Arsenal slog sikkert Watford

Af Gustav Tornby
11.03.2018 Kl. 17:21
Se højdepunkterne fra Arsenals 3-0-sejr over Watford søndag eftermiddag.
Arsenal skulle forsøge at redde noget af æren I Premier League, hvor de har været skidt kørende, da de søndag eftermiddag tog imod Watford på et halvtomt Emirates.

Arsenal startede bedst, da Mesut Özil sendte en dybdebold til Pierre-Emerick Aubameyang der sprintede sig fri fra forsvaret, men afslutningen sad lige på Watford-keeper Orestis Karnezis.

Bedre var det dog for Arsenal efter otte minutter, da Shkodran Mustafi på en dødbold flot headede bolden i det lange hjørne, og så stod der 1-0 til Arsenal.

Få minutter senere havde Watford dog et godt tilbud, da Richarlison spillede bolden tilbage i feltet, hvor Doucouré stod fri til at afslutte, men Petr Cech afværgede forsøget med en god redning.

Efter 26 minutter udviste Petr Cech dog dårligt målmandsspil, da han gav en retur på et frispark fra Richarlison, men Roberto Pereyra forsømte at sende returen i kassen trods et næsten frit mål.

I den anden ende leverede Karnezis efterfølgende en fremragende redning, da Özil kom fri i feltet, men en fodparade kom i vejen for hans afslutning.

Efter 58 minutter kunne nyindkøbet Aubameyang udnytte sin fart og bringe Arsenal yderligere i front, da han driblede udenom Karnezis. Han blev nemlig sendt afsted af den anden nytilkomne spiller, Henrikh Mkhitaryan.

Der gik dog ikke længe før der igen blev bragt spænding i opgøret, da Maitland-Niles to minutter senere begik et straffe, men Petr Cech tog Troy Deeneys forsøg midt i målet.

Næste scoring faldt efter 77 minutter, da Henrikh Mkhitaryan fik sendt en forkølet afslutning mod mål, som dog alligevel snød Karnezis i kassen, og dermed fik Mkhitaryan scoret sit første Premier League-mål som Arsenal-spiller og sikret en 3-0 sejr til The Gunners.