Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 12:46
Højbjerg-saga: Southampton er i problemer

Southampton befinder sig i øjeblikket i en svær situation omkring et muligt salg af Pierre-Emile Højbjerg.


Southampton er i problemer ifm. transfersagaen om Pierre-Emile Højbjerg. Det skriver Daily Echo.

Selvom interessen er stor for danskeren, kan Southampton ikke bestemme, hvem Pierre-Emile Højbjerg ønsker at skifte til.

Everton og flere andre udenlandske klubber er interesseret i midtbanespilleren, som skulle være klar til at betale den pris, som Southampton kræver - og den lyder på £25 millioner.

Ifølge Daily Echo har Pierre-Emile Højbjerg dog sat sig for et skifte til Tottenham, og de er ikke villige til at betale prisen. De vil give £15 millioner for ham, og det sætter Southampton i en svær position.

Han har et år tilbage af sin kontrakt, og Southampton vil gerne have pengene fra et salg, så de selv kan gå på transfermarkedet. 

Selvom Southampton ønsker at sælge til den højestbydende, kan det ende med, at de bliver nødt til at sælge ham for et mindre beløb til Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED