Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2021 23:56
Højbjerg om kulissen i Parken: Man kan kun drømme om det

Pierre-Emile Højbjerg var en meget glad herre efter 1-0-sejren over Østrig.


Pierre-Emile Højbjerg og resten af det danske landshold kvalificerede sig her til aften til VM-slutrunden i 2022 med sejren over Østrig.

Efter kampen var Tottenham-midtbanespilleren en meget glad mand, og han fremhæver især den fantastiske kulisse, som landsholdet oplevede i aftenens kamp og i de seneste kampe.

- Man kan jo kun drømme om det her. Det er helt vildt jo. Det der foregår er fuldstændig sindsygt. Det er kæmpe stort for mig, kæmpe stort for holdet. For dansk fodbold. For hele Danmark. Den her måde vi kan samle hinanden på og føle, at vi allesammen er sammen om noget er outstanding, siger Højbjerg til Eurosport og tilføjer:

- Jeg synes ikke, vi spiller godt i dag, men vi viser, at vi har noget bid og får mudder på vores knæ, og det er der også noget sødt ved, siger Pierre-Emile Højbjerg.

VIND EN LANDSHOLDSTRØJE HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE