AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 20:42
Hodgson: Hennessey vil lære om nazisme efter uheldig hilsen

Roy Hodgson fortæller, at Wayne Hennessey er opsat på at lære om nazismen, efter keeperen har udtalt, at han ikke kendte til den velkendte nazi-hilsen.


I starten af året blev Wayne Hennessey genstand for massiv opmærksomhed, da Crystal Palace så ud til at gestikulere en Hitler-honnør på et billede af Crystal Palace-spillerne, men målmanden er sluppet for en straf.

Det skyldes blandt andet, at han har forklaret episoden med, at han slet ikke kendte til gestikuleringen. 

Men det skal der nu laves om på, da Crystal Palace i samarbejde Kick It Out vil lære målmanden om nazi-regimet og Adolf Hitler. 

- Det er måske anderledes med folk fra min generation, fordi vi var tættere på det. Jeg ved ikke helt, hvad den yngre generation har lært om det emne. Som reporten sagde, var det tydeligt, at de opfattede Wayne som en ærlig og god fyr, sagde Hodgson ifølge London Evening Standard

- Det faktum, at han mangler viden om emnet gør, at vi som klub i tæt samarbejde med Kick It Out vil sætte fokus på det, fordi det er måske noget, som vi ikke har været opmærksomme på. Vi taler om en historisk tidsperiode, som måske ikke prioriteres lige så højt i uddannelsessystemet, som det gjorde engang. 

- Der er så mange ting, vi kan gøre. Klubben er dedikeret til at lære, og det er Kick It Out også. Vi og Kick It Out arbejder tæt sammen, og vi skal finde en løsning for et individ, men jeg tror også, at vi kan lære flere om det. Vi vil finde ud af det, og Wayne er faktisk meget desperat efter at lære så meget som muligt. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED