AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 14:27
Hodgson bekræfter: I kontraktforhandlinger med to spillere

Crystal Palace-manager Roy Hodgson bekræfter, at klubben forhandler med Christian Benteke og James Tomkins.


Christian Benteke har de seneste par sæsoner været yderst uskarp foran målet, og angriberen er flere gange blevet rygtet på vej væk fra Crystal Palace. 

Næste sommer udløber belgierens kontrakt med the Eagles, men trods de få mål har klubben intentioner om at forlænge med angriberen, mens de også forhandler med midtstopperenJames Tomkins: 

- Der er forhandlinger i gang, udtaler Palace-manager Roy Hodgson ifølge Sky Sports forud for opgøret mod Manchester United.  

- Jeg kan dog ikke sige noget om, hvor langt forhandlingerne er, da det er vores formand og sportsdirektør, som tager sig af det. 

- Hvis Christian forlænger, vil jeg være glad på hans vegne og glad for fortsat at kunne arbejde med ham. 

Mens det er en smule overraskende, at Palace vil forlænge med Benteke, så er det ikke tilfældet med Tomkins. Forsvarsspilleren har været en vigtig mand i det centrale forsvar for Palace, og da hans kontrakt udløber i sommeren 2021, kan man ikke fortænke Palace i at ville forlænge. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED