Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 15:27
Hjulmand: Vi skulle aldrig have været på banen

Kasper Hjulmand erkender, at de formentlig ikke skulle have genoptaget kampen.


Hændelsen med Christian Eriksen overskyggede alt i gårsdagens kamp mellem Danmark og Finland.

Christian Eriksen kollapsede i slutningen af første halvleg, der fik kampen af gode grunde udsat. 

Da spillerne fik af vide, at Christian Eriksen havde det fint trods omstændighederne, fik de to muligheder - at spille kampen færdig lørdag aften eller dagen efter klokken 12.00.

De valgte at spille kampen færdig, men Kasper Hjulmand tror ikke, det var den rette beslutning, men han kunne heller ikke forestille sig at have spillet kampen i dag.

- Der var de to muligheder, og jeg har da også tænkt over, om jeg kunne har gjort tingene anderledes selv, for jeg synes ærligt talt ikke, at vi - når jeg ser tilbage - skulle have været på banen. Jeg er simpelt hen så stolt over, at spillerne kunne mobilisere sig til at gøre et forsøg, siger Kasper Hjulmand ifølge TV2.

- Det er kæmpestort, at de faktisk kunne gå ud og være det bedste hold, men faktisk at de kunne gøre det. Jeg har lidt en dårlig samvittighed over, at vi var derude igen. Men fornemmelse var helt klart, at det var en af de to muligheder, og der var ingen, der kunne overskue ikke at kunne sove og skulle med en bus ind igen, klæde om igen, så det var bare det med at få det overstået og så komme hjem, lød det fra Hjulmand.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE