AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2021 19:31
Hjulmand om nyt VM-forslag: Det vil nok få global opbakning

Kasper Hjulmand tror, at forslaget om at afvikle VM hvert andet år vil få opbakning fra de mindre nationer, men modstand fra de større fodboldnationer.


Arsene Wenger og FIFA har luftet idéen om at afvikle VM hvert andet år, og det har i den grad fået kritik af fans og eksperter.

Arsene Wenger, som nu er ansat som Chief of Global Football Development hos FIFA, har i denne inviteret landstrænere verden over, hvor han har uddybet deres tanker om forslaget.

Det gælder bl.a. den danske landstræner, Kasper Hjulmand, og han har på fornemmelsen, at forslaget vil få global opbakning, men mindre opbakning hos de større fodboldnationer.

- Men min fornemmelse er, at det var lidt en skinhøring, for jeg føler det som om, at FIFA er rigtig langt med planerne, siger Kasper Hjulmand til Ritzau ifølge TV2.

- Jeg er ret sikker på, at man i rigtig mange lande i verden ser det her som en mulighed. Hvis man er en mindre nation i Afrika eller Asien, hvor fodbolden er på vej frem, vil man gerne have flere muligheder for at kvalificere sig til et udvidet VM, og det giver et incitament til at stemme for det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE