Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hjulmand forklarer Højlund-problemer

Af Emil Plovgaard
16.06.2024 Kl. 14:27

Rasmus Højlund har haft besvær med at score for det danske landshold på det seneste.

Manchester United hentede sidste sommer den danske angriber for 625 millioner kroner, da man indså, at Højlund kunne udvikle sig til en af de bedste angribere i Europa.

Højlund måtte frem til december, før han scorede sit første mål i Premier League, men i indeværende kalenderår har han fundet vej til netmaskerne noget tiere, og han sluttede den netop overståede sæson med i alt 16 scoringer på tværs af samtlige turneringer.

Højlund ventes at få en stor rolle for Danmark ved EM-slutrunden, hvor den står på kampe mod Slovenien, England og Serbien.

Den 21-årige angriber scorede syv mål undervejs i EM-kvalifikation, men i de sidste otte landskampe har han blot lavet en enkelt pind.

Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, blev lørdag forholdt problematikken.

– Det kommer i faser. Sommetider havner man i en periode, hvor man scorer masser af mål.

– Men heldigvis gør Rasmus altid et stort indtryk i hver eneste kamp. Han er farlig, og han er fuldt ud motiveret til at gøre en forskel, som er det vigtigste.

– Målene kommer og sommetider skal man kæmpe lidt mere for det, og andre gange går de bare ind, hver gang man sparker, siger Hjulmand ifølge Manchester Evening News.

Christian Eriksen optræder også ved slutrunden. Det er hans første kamp ved en EM-slutrunde, siden han faldt om i kampen mod Finland den 12. juni for tre år siden.

– Der er gået tre år. Der er sket en masse ting i mellemtiden, og jeg tænker ikke over det på en daglig basis. Det er ikke noget, jeg tænker over. Jeg ser bare frem til at spille fodbold og kigger på alle de positive ting, siger Eriksen.

Her kan du læse vores bud på de forventede startopstillinger til Slovenien – Danmark.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce