Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 07:51
Hjertelæge: Eriksen-kollaps kan skyldes flere ting

Der kan være flere årsager til, at Christian Eriksen lørdag aften kollapsede på banen, fortæller overlæge på Rigshospitalet, Jesper Kjærgaard, til TV 2.


Christian Eriksen kommer hurtigt på benene igen.

Så klar er meldingen fra overlæge Jesper Kjærgaard på Rigshospitalet.

Han er hjertelæge, og lørdag aften var det hans kolleger, der stod for processen på Rigshospitalet, blot et stenkast væk fra Parken, hvor EM-kampen mellem Danmark og Finland blev spillet.

- Vi vil undersøge, om det er et hjertestop, der har forårsaget den bevidstløshed, Christian havde. Det ligner det på nogle punkter, siger Jesper Kjærgaard til TV 2.

Efter dén undersøgelse, bliver Christian Eriksens hjerte ultralydsscannet for at tjekke på hjertets pumpefunktion og eventuelle fejl.

Hvis konklusionen er, at det ikke er et hjertestop, der har forårsaget bevidstløsheden, kan det skyldes andre årsager.

- Den anden store gruppe af sygdomme, der forårsager hjertesygdomme, er kranpulsåresygdomme, såsom blodpropper i hjertet, forklarer Jesper Kjærgaard.

Overlægen på Rigshospitalet er af den overbevisning, at Christian Eriksen hurtigt vil komme sig.

- Jeg tror bestemt, at han kommer på benene igen, hvis han er vågen nu. Så tyder det på, at man har fået hjertet i gang igen, hvis det var et hjertestop, lyder det.

Christian Eriksen vil være indlagt på Rigshospitalet til undersøgelser de kommende dage.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE