AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 12:09
Hjælp fra Pierre: Aubameyang hjalp Pulisic til Chelsea

Christian Pulisic tog sin tidligere Dortmund-holdkammerat til råds, inden han besluttede sig for at skifte til Chelsea.


Det er altid rart med lidt insiderviden inden et klubskifte,  så Christian Pulisic tog kontakt til Pierre-Emerick Aubameyang,  inden han signede med Chelsea.  Det fortæller den amerikanske winger i et interview med London Evening Standard.

-  Da chancen for en transfer til Chelsea opstod, tog jeg kontakt til Aubameyang. Selvom han forlod Dortmund til fordel for Arsenal, vedligeholdt vi kontakten, og vi har snakket løbende, siden han flyttede til London, fortæller Pulisic.

- Jeg spurgte ham om London og sådan. Han elsker at leve her.

Arsenal-stjernen og Chelseas nye signing er fortsat gode venner,  men Pulisic håber selvfølgelig ikke, at The Gunners nupper sejren i Europa League-finalen -  selvom han har givet angriberen lov til at score et enkelt mål.

- Vi har lavet sjov med finalen allerede. Jeg har sagt til ham, at han kan få lov at score et mål, men ikke vinde, siger Pulisic.

- Det giver mig selvsikkerhed at se, hvordan han præsterer i Premier League.  Det giver mig tiltro til, at jeg kan gøre det samme.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED