AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 13:51
Higuain: Sarri får det bedste frem i mig

Gonzalo Higuain mener, at Maurizio Sarri er den rette mand til at få det bedste frem i ham.


Gonzalo Higuain nettede to gange, da Chelsea i sidste weekend besejrede Huddersfield med 5-0.

Scoringerne var angriberens første for The Blues, og Higuain, som tidligere har haft stor succes under Maurizio Sarri i Napoli, mener, at den italienske manager er den rette til at få det bedste frem i ham.

- Han er den træner, der har fået det bedste frem i mig. Jeg kender ham godt, og han kender mig godt, siger argentineren til Sky Sports og fortsætter:

- Jeg håber, at jeg kan komme tilbage til det niveau, jeg tidligere har været på. Det er tanken. Han er en manager, som hjælper mig, som kender mig som spiller, og som får det bedste frem i mig. Jeg er meget glad for at være her. Det er en vidunderlig klub med et vidunderligt stadion, og det er en fantastisk oplevelse. Jeg håber, at klubben kommer til at opnå alle dens mål.

Higuain mener heller ikke, at han har noget at bevise efter et skuffende ophold i AC Milan.

- Nej, overhovedet ikke. Jeg forsøger altid at gøre mit bedste og forbedre mig. Jeg skulle ikke tænke et sekund over det, da jeg fik muligheden for at spille under Maurizio på et fantastisk hold som Chelsea. Jeg er stolt over at være her og håber på at kunne levere på mit topniveau.

Higuain og co. skal søndag en tur til Etihad Stadium for at møde Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED