AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 21:30
Heskey om depression i Liverpool: Jeg lå bare på gulvet og græd

Den tidligere landsholdsangriber fortæller om en personligt svær tid i en ellers succesfuld periode i karrieren.


I begyndelsen af 00'erne var Emile Heskey et stort angrebsnavn i England, hvor han vandt titler i Liverpool og deltog ved slutrunder med det engelske landshold.
Men han led også af depression. Det fortæller han nu til The Guardian. 
Den hårde tid begyndte for Heskey, da han som ung rykkede fra barndomsklubben Leicester til storklubben Liverpool i 2000. For selvom han begyndte at vinde pokaler med sin nye klub, led han frygteligt at hjemve. 
- Det varede i seks måneder. Jeg blev nødt til at blive voksen meget hurtigt, for jeg havde barn og kæreste. Jeg lå bogstaveligt talt bare på gulvet og græd. Jeg tænkte bare 'hvad har jeg gjort', siger Heskey.
Langsomt kom angriberen sig dog over problemerne. 
Jeg fandt mig en frisør, jeg fandt venner, fik en rutine. Ja, det var en svær tid, men det er sjovt, jeg var dum - hvorfor gik jeg ikke bare til mine venner, spørger Heskey her bagefter. 
I Liverpool nåede Emile Heskey at lave 60 mål i 223 kampe. Han vandt blandt andet FA Cuppen, Uefa Cuppen og Liga Cuppen med holdet. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED