Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 19:46
Hertha Berlin vil have voldsomt udskældt Liverpool-spiller

Den tyske målmand Loris Karius, der har været en udskældt herre i Liverpool, er angiveligt på blokken i den tyske klub Hertha Berlin.


Den Liverpool-ejede målmand har været på udlån hos den tyrkiske storklub Besiktas, hvor han dog måtte se sit oprindeligt to år lange udlån ende lidt tidligere end forventet, da han kom ud af lånekontrakten tidligere denne måned efter stridigheder om ubetalt løn.

Den 26-årige tysker er hjemvendt til Tyskland, og han vil ikke blive bedt om at komme tilbage til Liverpools træningsanlæg Melwood, selvom han har kontrakt til sommeren 2022.

Der er flere klubber, der er interesserede i målmanden, hvor Hertha Berlin altså er en af klubberne, og kilder har fortalt Goal, at et skifte til Berlin vil give mening for alle parter.

Liverpool har et godt samarbejde med klubben fra Bundesligaen, hvor de har arbejdet tæt sammen på grund af Marko Grujic, der er udlejet til Hertha fra Liverpool, skriver Goal.com.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED