AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 22:24
Herrera ikke i tvivl - Har kæmpe tiltro til Solskjaer

Selv om Ander Herrera i weekenden annoncerede, at han fra juli er fortid i Manchester United, nærer han stadig en kæmpe tiltro til Ole Gunnar Solskjaer.


Det var ikke udnævnelsen af Ole Gunnar Solskjaer som Manchester United-træner, der har fået Ander Herrera til at stoppe i klubben.

Tværtimod tror den 29-årige snart tidligere United-midtbanespiller, at Ole Gunnar Solskjaer er manden, der kan få Manchester United tilbag til fordums storhed.

- Jeg tror virkelig på Ole, fortæller han på Manchester Uniteds egen hjemmeside.

- Jeg tror også på Michael Carrick, Kieran McKenna, Mike Phelan og Mark Dempsey. Men der venter bare et hårdt stykke arbejde forude, lyder det fra spanieren.

Ander Herrera nåede at være spiller i Manchester United, mens Louis van Gaal, Jose Mourinho og senest Ole Gunnar Solskjaer har siddet ved roret.

Og sidstnævnte råder ifølge Herrera over lige så store kvaliteter som Mourinho og van Gaal.

- Solskjaer er en af de bedste personligheder, jeg har mødt i fodboldbranchen. Hele omklædningsrummet elsker ham og er parate til at kæmpe for ham.

- Når du har spillerne bag dig klar til at kæmpe, er den hårde del af trænerarbejdet opfyldt. Jeg tror på god karma, og hvis du er ærlig og god som Ole, vil det senere hen afspejle sig i resultaterne, mener Herrera.

Ander Herrera nåede aldrig at vinde Premier League i sin tid i Manchester United.

- Jeg har været her i fem år, som ikke har været blandt de mest succesfulde i klubbens historie. Men vi fik vundet nogle trofæer, fordi Manchester United er en stor klub. Den har bare brug for tid.

Det forventes, at Ander Herrera om kort tid annoncerer underskrevet kontrakt med Paris Saint-Germain.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED