Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 19:56
HERE WE GO: Chelsea udlejer Tomori til Milan

Fabrizio Romano har netop bekræftet, at Fikayo Tomori bliver udlejet til AC Milan.


Skiftet har været undervejs i mindst en uges tid, og nu er Fikayo Tomoris lejeaftale med AC Milan så godt som bekræftet. Transferguru Fabrizio Romano har tirsdag aften brugt sine famøse "Here We Go"-slogan, da de to klubber skulle være nået til enighed.

Den 23-årige Chelsea-forsvarer bliver udlejet til Serie A's førerhold for resten af sæsonen, og samtidigt får Milan en købsoption på €30 millioner. Italienerne er altså ikke tvunget til at købe, men kan beslutte sig for at gøre det til sommer.

Intet er helt officielt endnu, og Romano skriver, at der endnu mangler enkelte detaljer, men det plejer at være en formalitet, når først han har skrevet "Here We Go". I løbet af denne uge drager Tomori til Milano for at gennemgå sit lægetjek og gennemføre skiftet officielt.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED