Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

HERE WE GO: Brighton henter brasilianer for 127 millioner

Af Morten Bruun Jørgensen
21.07.2023 Kl. 16:59
Brighton har fået endnu en handel i stand, lyder meldingen fra Fabrizio Romano.

Brighton har siden slutningen af sidste sæson sat jagten ind på at hente en ny midterforsvarer, og klubben har arbejdet ihærdigt på, at det skulle være Levi Colwill, som skulle slutte sig til klubben permanent, men Chelsea har ikke ønsket at sælge stortalentet. 

Derfor er Brighton gået videre på listen, og i de seneste uger er brasilianske Igor blevet nævnt som en seriøs kandidat for Premier League-klubben. 

 

Nu kan transferjournalisten Fabrizio Romano så fortælle, at der er blevet indgået en handel mellem Brighton og Fiorentina, mens Igor også selv har sagt ja til at skifte klub. 

God pris
Den 25-årige midterforsvarer har blot ét år tilbage af sin kontrakt med Fiorentina, og derfor er det lykkes for Brighton at få prisen til at lande på 127 millioner kroner. 

Snart vil den venstrebenede stopper rejse til USA, hvor Brighton er på træningslejr, og han vil skrive under på en fireårig kontrakt med sin nye klub. 

Fra Red Bull-skolen
Igor startede sin karriere for den brasilianske klub RB Brasil, inden han i 2016 skiftede til FC Liefering, som fungerer som rugeklub for RB Salzburg. 

Og netop RB Salzburg skiftede han allerede til efter et år i FC Liefering. Her tilbragte han et par sæsoner, hvor han dog primært var udlejet, inden han blev solgt til SPAL.

De seneste to og en halv sæson har han spillet for Fiorentina, hvor han i alt er noteret for 110 kampe.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce