Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2022 18:00
- Her mistede Jürgen Klopp respekten fra Sadio Mané

Jürgen Klopp dummede sig tidligere på året, mener Trevor Sinclair.


Den tidligere Manchester City-spiller Trevor Sinclair mener at vide, at Jürgen Klopp mistede Sadio Manés respekt, da Liverpool-manageren nedgjorde African Cup of Nations tidligere på året.
 
Senegals landstræner, Aliou Cissé, var også ude med fordømmende kommentarer om tyskerens bemærkninger.
 
Liverpool måtte undvære Mané i begyndelsen af året på grund af turneringen, som Senegal endte med at vinde.
 
Sinclair mener, at Klopp havde en andel i Liverpool-stjernens afsked som følge af bemærkningerne tidligere på året.
 
- Jeg tror, at Jürgen Klopp mistede ham, da han gik ud og nedgjorde AFCON-turneringen, som hans landstræner var nødt til at forsvare vigtigheden af, siger Sinclair til talkSPORT.
 
- Mané er en mand af principper. Han har købt hospitaler, skoler og de resterende fornødenheder til sin hjemby i Senegal, og det er af disse årsager, at jeg tror, at Sadio Mané tænkte, at nu var det nok.
 
- Han har haft en god tid, og han er en klublegende, men jeg tror ikke, han var i stand til at spille videre for klubben efter det, slutter Sinclair.
 
Manés skifte til FC Bayern München blev gjort officielt tidligere på ugen. 
 
Det bringer en ende på Manés seks år på Anfield, hvor han i alt scorede 120 mål for klubben, som han vandt både Premier League og Champions League med.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE