Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Her er tre røverkøb til dit managerhold

Af Morten Bruun Jørgensen
10.08.2023 Kl. 20:01
Her er tre røverkøb, som du kan overveje til dit managerhold på holdet.dk.

Premier League-sæsonen er mindre end 24 timer væk, og for rigtig mange betyder det, at det også er tid til managerspil. 

Her på PLBOLD deltager vi i det managerspil, som holdet.dk som altid laver, og inden hver runde skriver vi to optakter, hvor vi kigger nærmere på det optimale hold og tre jokere. 

Inden første runde har vi dog også valgt at udpege tre røverkøb, som du kan overveje til dit hold – om det er så sølv- eller guldhold.

João Pedro (3.000.000)
Brighton-angriberen ligner en fast starter som offensiv midtbanespiller for Roberto De Zerbis mandskab, der plejer både at skabe mange chancer og lave mange mål. En stor bonus for den brasilianske angriber er, at han ser ud til at sparke straffespark. Det giver ham stor værdi, og for tre millioner er han faktisk et must have. Især med tanke på Brightons gode kampprogram i starten af sæsonen. 

 

Carney Chukwuemeka (2.500.000)
Med Christopher Nkunku skadet i de første tre-fire måneder af sæsonen, ser det lige nu ud til, at den unge Chelsea-spiller kommer til at spille rigtig mange minutter som 10’er for Mauricio Pochettinos mandskab i denne sæson. Han har også spillet meget i sommerens træningskampe og efterladt et fint indtryk. Det er ikke muligt at finde billigere midtbanespillere end ham, og Chelsea har også et godt startprogram. 

Nathan Patterson (2.000.000)
Du får ikke en billigere spiller end Evertons højre back, som kan stå over for sit store gennembrud i denne sæson. Han samlede fin erfaring sidste sæson, og han ligner nu holdets klare førstevalg på positionen. Everton kan godt få en svær sæson, men Patterson kan alligevel godt lave nogle point med mål eller assists – og The Toffess skal også nok holde rent bur nogle gange. Nu har Sean Dyche haft lidt længere tid til at implementere sine idéer. Til prisen er det et røverkøb.

SPIL MED I VORES GRUPPE PÅ HOLDET.DK, HVOR DU BLANDT ANDET KAN VINDE EN BEOSOUND EXPLORE HØJTALER OG EN VALGFRI PREMIER LEAGUE-TRØJE. TILMELD DIG HER

 

Annonce