Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 14:12
Her er tre nøgledueller i braget mellem Liverpool og Manchester United

Vi har kigget på tre nøgledueller til opgøret mellem Liverpool og Manchester United.


Søndag eftermiddag venter en lækkerbisken af en fodboldkamp, når rivalerne fra Liverpool og Manchester United tørner sammen i Premier League. Det er samtidig et opgør mellem nummer et og to i tabellen.

Mens Manchester United går ind til kampen i storform, har Liverpool bøvlet lidt mere med tingene på det seneste, og op til kampen har vi udvalgt tre dueller, der kan blive afgørende for kampens resultat.

Jordan Henderson vs Bruno Fernandes
Der er ingen tvivl om, at Bruno Fernandes har været Manchester Uniteds med afstand vigtigste spiller denne sæson, og nærmest alt spillet går via portugiseren. Han kan komme til at få mange direkte dueller mod Jordan Henderson, uanset om englænderen spiller i forsvaret eller på midtbanen. Hvis Henderson kan lukke Fernandes ned, vil Liverpool være kommet langt. Omvendt kan Liverpool få store problemer, hvis Fernandes er ustyrlig.

Sadio Mané vs Aaron Wan-Bissaka
I en periode, hvor Mohamed Salah ikke storspiller, er Sadio Mané muligvis den mest farlige spiller i Liverpools offensiv, og han kommer til at stå over for Manchester Uniteds dygtigste spiller i en mod en-situationer. Hvem der får overhånden i den duel, vil blive afgørende for kampen.

Trent Alexander-Arnold vs Marcus Rashford
I de seneste kampe har Alexander-Arnold slet ikke lignet en klassespiller, og hvis den tendens fortsætter mod Rashford, som har ramt en god form på det seneste, kan det blive en lang dag på kontoret for Liverpool-spilleren. En velspillende Rashford kan også sørge for, at Alexander-Arnold skal koncentrere sig mere om det defensive arbejde end det offensive.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED