Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 13:40
Her er Solskjærs vilde transferplan: Fire forsvarsspillere ud - og én ind

Ole Gunnar Solskjær har blikket rettet mod Villarreal-stopper - og han koster knaster.


De Røde Djævle vil efter sigende afhænde en række forsvarsspillere for at realisere købet af Villarreals midtstopper, Pau Torres, som de lurer på.
 
La Liga-klubben ønsker 60 millioner pund for Torres, der også er beløbet på hans frikøbsklausul. Det kan blive en stopklods for enhver handel.
 
United-træneren vil angiveligt gå på jagt efter en partner til Harry Maguire i midterforsvaret det kommende vindue.
 
Ifølge Teamtalk kan det meget vel betyde, at Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Phil Jones og Eric Bailly alle forlader klubben til januar.
 
Klubben håber endvidere, at Villarreal er interesserede i at byde Bailly velkommen tilbage som en del af Torres-handlen. 
 
Bailly ankom til Old Trafford for 30 millioner pund i 2016, men har kæmpet med at spille sig på holdet i de seneste sæsoner. Hans kontrakt løber frem til 2022, og han har førhen været kædet sammen med både Arsenal og Tottenham.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED