Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 14:47
Her er Manchester Uniteds førstevalg til trænerposten

Manchester United vil angiveligt hente deres permanente træner til sommer. Her er deres førstevalg.


Hvem skal lede De Røde Djævle permanent?

Indtil videre er det den tidligere Manchester United-spiller- og assistenttræner, Michael Carrick, som skal rette op på skuden sammen med resten af trænerteamet, der også var at finde under Solksjær. 

Ifølge SkySports og Gary Neville, var det ikke planlagt, at Solskjær skulle fyres i går, men efter det ydmygende 4-1 nederlag til Watford havde de ikke noget valg.

Derfor er ledelsen lige nu på bar bund, siger Neville til SkySports: 

- Det har været åbenlyst de sidste par uger. Hvis der var en verdensklasse-manager, som var klar til at tage til Manchester United, havde Ole (Solskjær, red.) allerede været fortid.

Derfor ser det ud til at Carrick skal være midlertidig træner, som Solksjær også var det i starten, indtil sæsonen slutter. Til sommer vil de så hente deres permanente træner. 

Og ifølge SkySports er PSG-træneren Mauricio Pochettino deres førsteprioritet. Det skriver de på Twitter:

Mange har kritiseret United for ikke at fyre Solskjær efter 5-0 nederlaget til Liverpool. For der var Antonio Conte nemlig ledig på markedet. Nu er han taget til Tottenham i stedet. 

Neville er dog stensikker på, at Manchester United aldrig nogensinde havde haft ham op til overvejelse alligevel: 

- Folk vil sige, at Antonio Conte lige er taget til Tottenham, men han var aldrig kommet til United. Bestyrelsen havde aldrig ansat ham, om man er uenige i deres vurdering eller ej. Jeg synes heller ikke, at han havde været det rette valg. Derfor har de nu en midlertidig træner, indtil den rette mulighed byder sig, siger han. 

Om det bliver Pochettino eller en af de andre kandidater som Zidane, Ten Hag eller Rodgers, må tiden vise. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE