Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 07:58
Her er fire bud på Haalands afløser: Chelsea-profil på listen

Erling Haaland skydes formentlig afsted næste sommer og så står Dortmund med et angriber-problem. Tysk medie kommer med fire alternativer.


Borussia Dortmund ved godt at det er efterhånden er et spørgsmål om tid før Erling Haaland rykker videre.

Den norske sensation mangler absolut ikke bejlere, men når han en dag smutter, så står Dortmund med noget af et hul på holdkortet, der skal udfyldes.

En af de løsninger man bør overveje er at hente Chelseas tyske angriber, Timo Werner, tilbage til Bundesligaen. Det beretter tyske SportsBild.

Ifølge det tyske medie er det oplagt at hive den tyske profil tilbage, da man ikke mener at han har fået det ophold i Premier League som man kunne forvente. Tilgangen af Romelu Lukaku skaber også udfordringer for Werner, der må se sig selv rykke ned i det offensive hieraki.

Foruden Werner mener man også at Inter Milans Lautaro Martinez, Torinos Andrea Belotti og Borussia Mönchengladbachs Marcus Thuram bør være på listen. 

VIND DET NYE FIFA 22 PÅ VORES INSTAGRAM. KLIK OG VÆR MED I KONKURRENCEN!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE