Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Her er dit optimale holdet.dk-mandskab til 4. runde

Af Morten Bruun Jørgensen
31.08.2023 Kl. 10:21
Få tips til at sætte dit hold i Premier League-managerspillet på holdet.dk.

Vi elsker managerspil, og det er vi langt fra de seneste, der gør. Derfor skriver vi optakter inden hver runde til dette års Premier League-managerspil på holdet.dk. 

Til fjerde runde er der flere af de formåede tophold, der tørner sammen, og det åbner nogle andre muligheder. 

Herunder får du tips til, hvordan du sætter dit optimale hold til fjerde runde, der sparkes i gang med en interessant kamp fredag aften.

Målmanden
Premier Leagues prügelknabe ligner Luton, der har tabt begge sine første kampe i Premier League, og selvom fredagens opgør mod West Ham er det første på hjemmebane, vil The Hammers være stor favorit efter en god indledning på sæsonen. Derfor er franske Alphonse Areola, som er førstemålmand, denne rundes bedste valg på målmandspositionen. Det kan meget vel ende med rent bur til West Ham, for Luton har ikke meget at skyde med. 

Forsvaret
Vi bliver i West Ham-hjørnet, for der er flere gode muligheder hos London-klubben. På højre back er Vladimir Coufal ganske offensiv, mens Emerson Palmieri i modsatte side er endnu mere fremadstormende, og han er samtidig startet sæsonen rigtig godt. De er begge meget billige, og de har gode muligheder for et rent bur. Chelsea har også en fordelagtig kamp hjemme mod Nottingham Forest, og senest markerede Malo Gusto sig med to assists. Han skal have en plads på holdet, og han ser ud til at have et godt samspil med Raheem Sterling. I modsatte side er Ben Chilwell også et rigtig godt valg, for han har et meget højt udgangspunkt på banen, og skal nok komme i gode situationer. 

 

Midtbanen
Det er på tide at finde en rigtig billig spiller, der åbner en mulighed for en dyr investering andetsteds på holdet. Derfor får James Garner en plads på holdet. Han koster under to millioner og skal møde Sheffield United på udebane. Selvom Everton er startet sæsonen rigtig skidt, er der gode muligheder for point i weekenden. Garner er så billig, at han giver mening. Rigtig billig er Yoane Wissa ikke, men han er stadig angriber for Brentford, som hjemme mod Bournemouth, og det er tillokkende. Han har allerede scoret to gange i denne sæson. En anden, der også allerede har scoret i denne sæson, er Pape Matar Sarr, som er fast mand hos Tottenham. Han er også billig, og han har en fin kamp ude mod Burnley. Hans pris gør ham også attraktiv. Sidste spiller på midtbanen er Raheem Sterling, som har imponeret i de seneste to kampe, og han nettede to gange mod Luton for en uge siden. Han ligner Chelseas farligste mand i offensiven, og det er attraktivt hjemme mod Sheffield United. 

Angrebet
Han er blevet rygtet til Saudi Arabien, men indtil videre er Michail Antonio stadig West Ham-spiller, og så er han en meget god spiller til den kommende runde, hvor West Ham møder Luton. Han har allerede fundet vej til netmaskerne to gange i denne sæson, og det kan meget vel blive til tredje sæsonscoring fredag aften. Erling Haaland har scoret tre gange i Premier League denne sæson, og en hjemmekamp mod et Fulham-mandskab, der ikke ser ud til at have samme styrke som i sidste sæson, er et godt tidspunkt for nordmanden til at få scoret igen. Han er den oplagte kaptajn denne runde. 

MINUT FOR MINUT: FØLG MED I TRANSFER LIVE HER


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce