Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Her er de tre mest spændende transfers i Premier League indtil videre

Af Morten Bruun Jørgensen
25.07.2023 Kl. 18:57
I denne klumme kommer jeg med mit bud på de tre mest interessante transfers, der er foretaget indtil videre.

Der er stadig lidt over en måned tilbage af transfervinduet, og der vil helt sikkert blive foretaget en række interessante handler over den periode.

Allerede på nuværende tidspunkt er der dog flere spændende indkøb, som jeg virkelig er spændt på at se i deres nye klubber. 

 

Derfor har jeg her udpeget de tre transfers, som jeg indtil videre synes ser ud til at virke mest interessante. 

Moussa Diaby til Aston Villa
Jeg har tidligere rost Aston Villas handler indtil videre i dette transfervindue, hvor klubben også har hentet Youri Tielemans på en fri transfer og slået kløerne i Pau Torres. Den mest spændende nye spiller i Birmingham-klubben er dog franske Moussa Diaby. 

Han er ud af Paris Saint-Germains ungdomsakademi, men det er i Leverkusen, at han har udviklet sig med stormskridt og gjort sig fortjent til en udtagelse på det meget stærke franske landshold. 

Diaby er lynhurtig, driblestærk og slet ikke nogen dårlig afslutter, og så har Unai Emery den luksus, og at han kan bruge Diaby på begge kanter. På flere måder kan han minde om Mohamed Salah, og det er jo ikke ligefrem nogen dårlig ting. 

Nicolas Jackson til Chelsea
Lad mig bare starte med at indrømme, at jeg ikke har set særlig mange minutter med den senegalesiske angriber, men det jeg har set, har virkelig set spændende ud. Tag bare den seneste træningskamp mod Brighton, hvor han allerede viste strålende evner til at kombinere med sine holdkammerater, mens han også var kynisk foran kassen. Dét har Chelsea manglet. 

22-årige Jackson er stadig et meget ubeskrevet blad på øverste niveau, for det er reelt set kun i den seneste halve sæson, at han har været fast mand for Villarreal i La Liga, men der gjorde han det så også forrygende med ni mål i sæsonens sidste otte kampe. 

Med sine 188 centimeter er han præcis lige så høj som Didier Drogba, og med sin store fysik og fart giver han også minder om en ung Drogba, som fortsat er den bedste angriber, der nogensinde har spillet for The Blues. Om han når det niveau, er nok tvivlsomt, men han er en meget interessant transfer. 

João Pedro til Brighton
Der er måske nogen, der kan huske at have set den 21-årige brasilianer i Premier League tidligere, hvor han tørnede ud for Watford, men nu er det en anden version af det unge stortalent, som vender tilbage. Han er blevet bedre. Meget bedre, og når man kender Brightons rekruttering, er der lagt op til en spiller, som nok skal blive et hit. 

I sidste sæson var han en af de bedste spillere i The Championship, og der er virkelig et stort potentiale i Pedro, som primært har spillet kampe på toppen, men han vil nok i lige så høj grad blive brugt på positioner omkring frontløberen hos Brighton. 

Han er meget bevægelig, og så er han ikke meget utrolig driblestærk og atletisk. I Roberto De Zerbis velsmurte maskine hos Brighton har jeg virkelig store forventninger til Pedro, og jeg tøver ikke med at kalde det en af sommerens mest interessante handler. 

Annonce