Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2021 21:51
Her er de 10 mest forbedrede spillere i FIFA 22

FourFourTwo har afsløret de ti spillere, der har forbedret sig mest fra FIFA 21 til FIFA 22. september 2021.


Sidste år var Wesley Fofana ikke tilfreds med sin rating i FIFA 21, men efter en flot sæson for Leicester har den franske forsvarsspiller nu fået en markant opgradering til FIFA 22, der er på gaden inden længe.

Midterforsvareren er således en af de ti spillere, der har forbedret sig mest i forhold til FIFA 21 – i hvert fald ud fra EA Sports’ synspunkt.

10. Nayef Aguerd (+11)
Rennes-forsvarsspilleren er gået fra 65 til 76 efter en stærk sæson.

9. Jens Petter Hauge (+11)
Det gik ikke i AC Milan for nordmanden, men i Frankfurt har han fået gang i karrieren igen, og han er steget til 76 i rating.

8. Ronald Araujo (+11)
Barcelona-spilleren regnes som et stort talent, og det afspejler sig i den nye rating på 77.

7. Noni Madueke (+11)
Spørg bare FC Midtjylland-spillerne, om han er god. Den tidligere Tottenham-spiller er nu rated som en spiller på 77.

6. Giovanni Reyna (+11)
Amerikaneren er nu rated som 77, og hvor er det fortjent efter at have fået sit gennembrud hos Dortmund.

5. Wesley Fofana (+11)
Så fik han lidt mere anerkendelse efter en god sæson, og nu er han rated som 78, og den rating vil nok kun stige de kommende år.

4. Jorge De Frutos (+11)
Han slog ikke igennem i Real Madrid, men til gengæld har han leveret varen i Levante, og han er nu rated som 78 i FIFA 22.

3. Robert Sanchez (+12)
Han er gået fra reserve i Brighton til klart førstevalg og tilmed spansk landsholdsspiller. En rating på 76 er velfortjent.

2. Maxence Laxroix (+12)
Det er nok kun et spørgsmål om tid, inden franskmanden ryger til en større klub end Wolfsburg. Ratingen på 79 fortæller også, at han har nået et højt niveau.

1. Ibanez (+13)
Roma har fået en ny forrygende midterforsvarer i form af brasilianske Ibanez, som er rated 77 i FIFA 22 efter en stor sæson i Serie A.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE