AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:08:2019 10:20
Her er 10 spillere Premier League-klubberne kan hente på fri transfer

Det er stadig muligt at hente spillere på fri transfer for klubberne i Premier League.


Transfervinduet er lukket, men det er alligevel ikke ensbetydende med, at Premier League-klubberne ikke kan forstærke sig yderligere.

Det kræver blot, at de spillere, der bliver hentet, i øjeblikket står uden kontrakt.

Det forventes Liverpool blandt andet at gøre brug af ved at skrive en etårig kontrakt med den 35-årige målmand Andy Lonergan, og måske kan andre klubber også tænkes at gøre brug af de kontraktfrie spillere.

Her har vi samlet 10 af de bedste spillere, som i øjeblikket kan hentes kvit og frit.

Mario Balotelli

Den tidligere Manchester City- og Liverpool-angriber står uden kontrakt efter at have forladt Marseille. Han er blevet sat i forbindelse med West Ham tidligere på sommeren, men nu er han angiveligt tættere på et skifte tilbage til Italien.

Daniel Sturridge

En anden spiller med fortid i Liverpool og Manchester City er Daniel Sturridge, og han har angiveligt masser af tilbud fra klubber rundt omkring i verden i øjeblikket.

Fredy Guarín

Colombianeren har været mange forskellige steder i løbet af sin karriere, der har budt på ophold i Serie A, Ligue 1 og den kinesiske liga blandt andre. Han er nu fyldt 33 år, men han kan måske stadig være med på midtbanen lidt endnu.

Markel Susaeta

Gennem hele sin seniorkarriere har den 31-årige kantspiller været på kontrakt i Athletic Bilbao, hvor ha undervejs har spillet næsten 400 La Liga-kampe, mens han også har masser af erfaring fra Europa League. Han er desuden også noteret for en landskamp for Spanien, hvor han sågar scorede.

Hatem Ben Arfa

En dribler næsten uden lige, men ofte har disciplinen været en gevaldig hæmsko for midtbanespilleren, som tidligere har spillet i Newcastle. Han er nu 32 år og står uden kontrakt efter at have forladt Rennes.

Wilfried Bony

For nogle år siden var angriberen en af de mest målfarlige spillere i Premier League, og det medførte et skifte til Manchester City. Nu er den 30-årige ivorianer uden kontrakt.

Fernando Llorente

En anden god kending af ligaen er spanske Fernando Llorente, som angiveligt er på blokken i flere italienske klubber lige nu efter ikke at have fået sin kontrakt med Tottenham forlænget. Han har stadig kvaliteter, og det viste han blandt andet i Champions League-kvartfinalerne mod Manchester City, hvor han scorede et helt afgørende mål.

Franck Ribery

Efter mange år i Bayern München sluttede det efter sidste sæson, og den 36-årige franskmand har stadig ikke fundet en ny klub. Han blev tidligere på sommeren sat i forbindelse med Sheffield United, men oprykkerklubben ender nok ikke med at hente kantspilleren.

Keisuke Honda

Thomas Sørensen har måske stadig mareridt over japanerens sparketeknik efter VM i 2010, men efter ophold i AC Milan og senest Melbourne Victory er den 33-årige midtbanespiller nu tilgængelig på en fri transfer.

Claudio Marchisio

Den mangeårige Juventus-spiller havde ikke den store succes i Zenit, og han står nu uden kontrakt. Han er dog på vej tilbage efter en knæskade, og derfor er han ikke i stand til at spille kampe lige med det samme, men han har ualmindelig meget erfaring – og sikkert også stadig et fornuftigt niveau.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED