Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 10:12
Hentet i sommeren: Arsenal vil udleje tidl. FCN-profil

Ifølge The Athletic er Arsenal åbne for at udleje Alex Runarsson i dette transfervindue.


Fra FC Nordsjælland til Dijon til Arsenal til...? - Det er det store spørgsmål for 25-årige Alex Runarsson, da The Gunners nu skulle have besluttet sig for, at den islandske målmand har brug for et lejeophold. Det skriver The Athletic.

Det er ikke mere end tre måneder siden, at målmanden ankom fra Dijon som erstatning for Emiliano Martinez, men islændingen var aldrig udset en større rolle end tredjevalg til målmandsposten, og hans præstationer for Arsenal har hidtil ikke fået klubben på andre tanker.

Runarsson leverede en skuffende indsats i nederlaget til Manchester City i League Cuppen sidste måned, og selvom beslutningen om at udleje islændingen ikke er en reaktion derpå, så anerkender man internt i klubben, at målmanden har brug for spilletid, så han kan tilpasse sig det engelske spil.

Derfor er klubben klar til at udleje ham, hvis man er i stand til at sikre sig en anden keeper, der kan agere backup til Bernd Leno.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED