Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hentede 22 spillere sidste sommer: Nu skal truppen trimmes gevaldigt

Af Morten Bruun Jørgensen
29.06.2023 Kl. 17:23
Nottingham Forest har planer om at få sendt en række spillere videre i dette transfervindue.

Nottingham Forest gik decideret transferamok sidste sommer, hvor klubben hentede hele 22 nye spillere efter oprykningen til Premier League.

Ganske naturligt var det dog langt fra alle spillere, der slog til i den engelske klub, og derfor skal denne sommer også bruges på at luge ud i truppen, som er ganske stor.

 

Ifølge The Telegaph har Nottingham Forest denne sommer en plan om at skille sig af med mindst fem af de spillere, som i sidste sæson var en del af førsteholdstruppen.

Det gælder for Emmanuel Dennis, som er på blokken hos klubber i både Saudi Arabien og Rusland, og det gør sig også gældende for Jonjo Shelvey, Sam Surridge, Steve Cook og Ethan Horvath.

Ingen af de spillere er en del af de planer, som Steve Cooper har lagt frem mod den kommende sæson, og det er næppe utænkeligt, at endnu flere spillere kommer til at forlade klubben.

Nottingham Forest lå længe og kæmpede hårdt for at undgå nedrykning i sidste sæson, og Cooper blev flere gange meldt fyringstruet, men klubben klarede skærene, og manageren er stadig ved roret.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. BREAKING: Manchester United og Chelsea er enige

2. "Det sandt": Bundesliga-stjerne foretrækker Liverpool-skifte

3. Kolossal kontrakt til Rice: Her er hans nye løn i Arsenal

4. Efter Maddison: Ham går Tottenham efter nu

5. Erik ten Hag blokerer skifte til Premier League-klub

Annonce