AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 13:18
Henderson vil have mere: CL-trofæet er ikke nok

Jordan Henderson har fået smag efter mere sølvtøj efter at have løftet Champions League-trofæet i sidste sæson.


Som anfører var det Jordan Henderson, der løftede Champions League-trofæet for Liverpool, efter de havde besejret Tottenham med 2-0 i finalen.

Det var Merseyside-klubbens første trofæ siden 2012, hvor de vandt den engelske pokalturnering, Carling Cup.

Med Champions League-trofæet skrev spillerne sig ind i historiebøgerne hos Liverpool, men det er slet ikke nok for Jordan Henderson.

- Lige nu snakker folk om øjeblikket i Madrid, men det er ikke nok for dette hold. Vi vil have, at folk skal snakke om os om 10-15 år, hvor de siger: "Kan du huske dette hold, da de vandt disse trofæer?". Det er sådan, vi vil huskes som hold, siger Henderson til klubbens hjemmeside.

- Vi har et fantastisk hold, og vi bestemmer selv, hvor succesfulde vi vil være, hvis vi fortsætter, som vi gør. Vi skal hele tiden forbedre os og arbejde hårdt. 

- Der er stadig mere i vente. Folk skal ikke kun huske os som Champions League-vindere, lyder det fra Liverpool-kaptajnen.

Jordan Henderson spillede forleden sin ligakamp nummer 250 for Liverpool og er nu i samme klub med Jamie Carragher, Steven Gerrard, Sami Hyypia, Pepe Reina og Robbie Fowler..


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED