Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 15:12
Henderson: Vi er nødt til at omstille os

Liverpool-anfører Jordan Henderson insisterer sine holdkammerater til at omstille sig efter holdets uafgjort mod Brighton lørdag.


Lørdag tordnede Liverpool sammen med Brighton på udebane, hvor Brightons Pascal Gross udlignede sent i kampen i en kamp, hvor VAR igen var i fokus med to straffesparkskendelser og to annullerede mål imod Liverpool. 

En frusteret Liverpool-anfører, Jordan Henderson, fortæller til klubbens officielle hjemmeside, at holdet er nødt til at omstille sig til de kommende kampe. 

- Det føles uretfærdigt og meget frusterende i øjeblikket, men vi er nødt til at komme videre hurtigst muligt, fortæller Henderson og opfordrer sine holdkammerater til at gøre det samme. 

- Vi er nødt til at omstille os og give alt de kommende kampe. 

Henderson mener dog ikke, at det sene straffespark var korrekt. 

- Den er hård, selvom jeg ikke mener, det var den rette beslutning, men det er sådan, der nu er. Vi kommer videre. 

- Når man går igennem hårde perioder, som vi gør nu med mange skader, så gør det holdet mere tæt og endnu stærkere, afslutter Henderson.

James Milner blev den næste på Liverpools efterhånden lange skadesliste, og næste opgave for Liverpool er i midtugens opgør mod Ajax i Champions League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED