Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2020 14:41
Henderson: Van Dijk udstråler positivitet

Virgil van Djik kan være ude resten af sæsonen, men forsvarsklippen ser lyst på situationen, ifølge Liverpool-anfører Jordan Henderson


Med et overrevet korsbånd kan Virgil van Dijk være ude resten af sæsonen, hvilket er et alvorligt slag for Liverpools drømme om at forsvare sidste sæsons mesterskab. 

Men ifølge anfører Jordan Henderson tager hollænderen selv den uheldige skade med ophøjet pande. 

- Det er meget typisk Virgial, at så snart han havde fordøjet nyhederne, så var en af de første beskeder han sendte til os - os allesammen - positiv og inspirerende. Det præcise indhold er selvfølgelig privat, men der var ikke et ord om at have ondt af sig selv. Det handlede kun om at kigge fremad og komme tilbage bedre og stærkere.

-Og da han kom til Melwood (Liverpools træningsanlæg, red.) tirsdag udstrålede han kun positivitet. Sådan er den store mand. Og nu er det vores ansvar at følge hans stil og kun tænke på det positive momentum vi alle kan have fra det her øjeblik og frem, udtaler Henderson.

Liverpool slog onsdag Ajax i Champions League og møder i aften Sheffield United i Premier League. Der er kickoff kl. 21.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED