AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2017 19:00
Henderson: Kampen er en cup-finale

Jordan Henderson forklarer, at Liverpoolt tackler aftenens kamp i Champions League som en ægte cup-finale.


Liverpool kan med et point i osdagens kamp mod Spartak Moskva sikre sig videre avancement i Champions League. Et nederlag til russerne og en sejr til Sevilla imod bundproppen Maribor vil dog betyde, at Liverpool ender som treer i gruppen.

Dermed er der alt på spil, når man 20.45 møder russerne hjemme på Anfield. En kamp, som Henderson og co. betegner som en finale:

- Vores situation er selvfølgelig god. Vi fører gruppen og vi har vores skæbne i egne hænder. Vi spiller på hjemmebane og har ikke tabt i turneringen endnu, selvom vi har mødt rigtig stærke hold, siger anfører Henderson til klubbens hjemmeside og fortsætter:
 
- Men vi ved også, at hvis vi taber i aften, går vi højst sandsynligt ikke videre i Champions League. Det gør at kampen er som en cup-finale og det er den mentalitet, vi skal have når vi går på banen, siger englænderen.
 
Liverpool har ni point på gruppens førsteplads, Sevilla otte på andenpladsen og Spartak Moskva seks på tredjeplasen. Maribor i bunden af gruppe E har kun to point og kan dermed ikke nå noget i gruppen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED