Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 19:56
Henderson insisterer: Vi var det bedste hold og burde have vundet

Selvom Manchester United havde et par chancer til sidst, mener Jordan Henderson, at Liverpool burde have vundet topbraget på Anfield.


66 procent af boldbesiddelsen sad Liverpool på, og The Reds sendte 17 afslutninger afsted mod David De Geas mål, men Jürgen Klopps mandskab blev ikke for alvor farlige foran mål.

Det gjorde Manchester United derimod to gange mod slutningen af kampen, men Alisson reddede sidste sæsons mesterhold, der ifølge Jordan Henderson spillede bedst og havde fortjent at få en sejr med fra Anfield.

- Vi er lidt skuffede over, at vi ikke fik tre point med hjem. Jeg synes, vi gjorde nok til at vinde kampen, særligt i første halvleg. Vi havde bolden en masse, vi skabte chancer, men vi kunne bare ikke score, sagde Liverpool-anføreren til Sky Sports.

- Ja, de havde en eller to chancer. De var farlige på kontra, men overordnet set synes jeg, at vi var det bedste hold i forhold til at vinde kampen.

Liverpool er nummer tre i Premier League med 34 point efter 18 runder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED