AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 18:50
Helt vild værdi for pengene: Chelsea har budt på endnu en Ajax-profil

Chelsea skulle ifølge Mundo Deportivo have budt på endnu en Ajax-spiller.


Chelsea har allerede signet Hakim Ziyech fra Ajax Amsterdam, og nu kan The Blues være tæt på at gøre det til alle gode gange to.

Catalanske Mundo Deportivo skriver nemlig, at The Blues har budt på Ajax-venstrebacken Nicolas Tagliafico.

Den argentinske landsholdsback har været stamspiller for den hollandske storklub de seneste to sæsoner og gjort sig positivt bemærket i Champions League.

Det har Chelsea, som er på udkig efter en ny venstreback, også bemærket, ligesom også FC Barcelona skulle udvise interesse.

Men hvor de spanske mestre tøver, skulle Chelsea nu have budt på den 27-årige forsvarer, som har scoret fem mål og lavet syv assists i denne sæson.

Nyheden om, at The Blues skulle have budt, kommer knap en uge efter, at relativt troværdige The Telegraph skrev, at Chelsea var blevet tilbudt muligheden for at byde på argentineren.

Ajax skulle være beredte på at sælge, hvis Chelsea er villige til at betale omkring £22 millioner.

Mundo Deportivo nævner dog intet om, hvilken sum Londonklubben faktisk skulle have budt.

Ben Chilwell er længe blevet udråbt til Chelseas førsteprioritet til venstrebacken, men Leicester-stjernen koster formentligt for meget til, at det skifte finder sted denne sommer.

Derfor kunne Tagliafico snildt være klubbens billigere alternativ.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED