AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 18:00
Heftige spekulationer: Arsenal drømmer om Lingard til sommer

Arsenal har ikke råd til at skrive under med Real Madrid-lejesvenden Dani Ceballos på permanent basis. Derfor kigger London-klubben nu på alternative løsninger, skriver The Athletic.


Der mangler bredde i Arsenals offensiv, og det har fået Mikel Arteta op af stolen. I øjeblikket er der ved at blive gjort klar til en stor handel i form af Manchester Uniteds Jesse Lingard, skriver The Athletic.

Arsenal har i øjeblikket Dani Ceballos på lån fra Real Madrid, men det formodes ikke, at klubben har penge nok til at gøre aftalen permanent.

I stedet har de rettet deres opmærksomhed på en anden spiller i Premier League. Helt specifikt kigger de på Jesse Lingard, der mildest talt ikke har haft nogen god sæson.

The Mirror skriver endvidere, at forholdet mellem Arsenal og Manchester United i transferverdenen er så godt, at et skifte sagtens kan ske.

I de seneste sæsoner har klubberne byttet Alexis Sánchez og Henrikh Mkhitaryan, mens Arsenal i 2014 købte Danny Welbeck på transfervinduets sidste dag.

27-årige Lingard er et produkt af Uniteds eget ungdomsakademi, og han står i dag noteret for 131 kampe og 17 mål for De Røde Djævle.

VIL DU VINDE ET PAR FODBOLDSTØVLER - TRYK PÅ BILLEDET FOR AT DELTAGE:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED