Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 15:19
HB Køge siger farvel til tidl. Liverpool-spiller

Jon Flanagan får ikke sin kontrakt forlænget med den sjællandske klub.


HB Køge ophæver aftalen med 29-årige Joe Flanagan, der har en fortid hos Liverpool.
 
Det sker efter en sæson, hvor Flanagan har været hårdt ramt af skader.
 
- Det blev desværre ikke det, som vi havde håbet på. Det er ingen hemmelighed. Vi vidste godt at Jon Flanagan ikke havde spillet kontinuerligt, da vi hentede ham, men han kom fint fra start, og var så uheldig at løbe ind i en drilsk skade. Det kom desværre til at præge resten af hans tid her. Vi valgte derfor at sætte os sammen og se hinanden i øjnene, og vi er blevet enige om, at det er bedst at stoppe samarbejdet her. Det giver Flanagan ro til at overveje sin fodboldfremtid, siger direktør i HB Køge, Per Rud, til klubbens hjemmeside.
 
Jon Flanagan er ærgerlig over, at opholdet er gået, som det er gået.
 
- HB Køge er en fantastisk klub, som jeg har nydt at være en del. Jeg har kæmpe respekt for Daniel Agger. Han er en fantastisk træner og et fantastisk menneske. Jeg vil gerne takke min holdkammerater, som har fået mig til at føle mig velkommen, og jeg har etableret gode venskaber her. Klubben har stort potentiale og ser ind i en spændende fremtid. Desværre har skader gjort det svært for mig at få rytme ind i mit spil. Jeg ønsker HB Køge alt det bedste fremover, siger Flanagan.
 
Flanagan spillede i alt fire kampe for HB Køge.
 
Han var på kontrakt hos Liverpool fra 2010 til 2018.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE