AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 17:56
Hazard tror Real Madrid-skifte kan bane vejen for Ballon d'Or

Eden Hazard mener, at han er verdens bedste fodboldspiller, og samtidig fortæller han, at han måske kan blive nødt til at skifte til Spanien for at vinde Ballon d’Or.


I denne sæson har der ikke været nogen spiller i Premier League, der har været bedre end Eden Hazard. Men måske har Chelsea-stjernen også været den bedste spiller på tværs af alle ligaer.

Det mener han i hvert fald selv, for da han blev spurgt af en journalist, om han er verdens bedste spiller netop nu, svarede han ”ja”.

Samtidig lagde han dog ikke skjul på, at han også kan forbedre sig.

- Man kan altid blive bedre i fodboldverdenen. Flere mål og flere assists. Holdet hjælper mig rigtig meget, men jeg kan helt sikkert blive bedre, siger Eden Hazard på et pressemøde ifølge Sky Sports.

Netop opholdet i Chelsea er der blevet spekuleret meget i på det seneste, efter Eden Hazard tidligere på ugen luftede en drøm om at spille for Real Madrid i fremtiden, men den belgiske landsholdsspiller har også et andet formål med et muligt skifte til den spanske storklub.

Han mener nemlig, at det muligvis kræver et skifte til spansk fodbold for at blive kåret til verdens bedste fodboldspiller.

- Det er derfor, at jeg måske vil væk, siger Chelsea-spilleren.

Eden Hazard blev tidligere på ugen nomineret til Ballon d’Or-prisen, som de seneste 10 år er blevet vundet af spillere, der optrådte i den spanske liga på daværende tidspunkt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED