AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2019 22:27
Hazard slår fast: Er kun fokuseret på Chelsea

Eden Hazard har længe rygtet til mægtige Real Madrid i et storslået skifte for den belgiske verdensstjerne.


Belgieren har siden sit skifte fra franske Lille i 2012 etableret sig som en af verdens bedste fodboldspillere, og han har i sin tid i Chelsea manifesteret sig som et eftertragtet emne på transfermarkedet. 

Således har kongeklubben Real Madrid i adskillige omgange været meldt interesseret i den 28-årige stjernespiller, men hovedpersonen selv vil - trods vedvarende og vedholdende rygter - ikke forholde sig til andet end sin nuværende status som Chelsea-spiller. 

- Jeg er bare fokuseret på Chelsea. Vi sigter mod top 4 og mod at vinde Europa League. Og for fansene tror jeg den vigtigste ting er, at når de ser mig på banen, at de så tænker, at mit hoved er med og i Chelsea, fastslår den belgiske verdensstjerne. 

Eden Hazard har kontrakt med den engelske storklub indtil sommeren 2020. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED