AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 18:45
Hazard: Lampard kan blive verdens bedste manager

Eden Hazard har stor tiltro til manageren i sin tidligere klub, Frank Lampard. Belgieren tror, at han kan blive verdens bedste manager.


Eden Hazard forlod Chelsea og drog til Real Madrid i sommerens transfervindue, hvorfor belgieren ikke har fået mulighed for at opleve Frank Lampard som træner.

Men Hazard og Lampard var holdkammerater igennem to sæsoner på Stamford Bridge, og kantspilleren har fulgt London-klubbens positive udvikling under Lampard i indeværende sæson nøje.

The Blues er således med i toppen af Premier League og ligger fornuftigt til i sin Champions League-gruppe, og det overrasker ikke Eden Hazard.

- Jeg kender Frank som spiller, ikke som manager, men han er en fantastisk fyr. Efter fire måneder har han allerede vist, at han kan blive en af de bedste managere i verden, udtaler han til The Metro og tilføjer:

- Det gode er, at de spiller med unge spillere, unge engelske spillere. For England er det godt. For Chelsea er det godt. De er heldige med at have unge spillere på dette niveau.

Chelsea er på nuværende tidspunkt ramt af en transferkarantæne, og Hazard er overbevist om, at resultaterne kunne have været endnu bedre, hvis Lampard havde haft mulighed for at hente et par spillere til klubben.

- Det ved jeg ikke. Med to eller tre nye spillere havde de måske ligget nummer et.

- Det er dejligt at se dem spille, fordi de spiller sammen. Jeg har stadig gode venner i klubben, og jeg følger dem hele tiden. De vinder lige nu, så jeg er bare glad på deres vegne.

Chelsea er på en delt andenplads med Leicester efter de første 12 spillerunder. Lampard og co. har 26 point - otte færre end Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED