AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 22:27
Hazard: Kanté skal vænne sig til ny rolle

Eden Hazard mener ikke, at Maurizio Sarri spiller N'Golo Kanté forkert. Franskmanden har blot brug for tilvænning.


Efter en suveræn start i Chelsea er Maurizio Sarri kommet under et større og større pres, og han er blandt andet blevet kritiseret for at bruge N'Golo Kanté forkert.

Franskmanden har således haft en langt mere offensiv rolle end tidligere, og selvom mange anser Kanté for at passe bedre ind i en dybere rolle, er Eden Hazard af den overbevisning, at holdkammeraten blot har brug for tilvænning.

- N'Golo er en klog fyr, en af de bedste på sin position, måske den bedste i verden. N'Golo har nu spillet seks måneder på en anden position, siger belgieren til The Times og tilføjer:

- Han har brug for tilvænning. Når vi vinder, siger alle: "Ja, han spiller på sin bedste position," og når vi taber, siger alle: "Nej, han skal længere tilbage." Det afhænger udelukkende af resultatet.

Hazard, Kanté og de andre Chelsea-spillere møder søndag Manchester City på Etihad Stadium.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED