AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 21:47
Hazard: Jeg gør mit arbejde her - og tager tilbage til Chelsea

Eden Hazard vil fortsætte i Chelsea, når han er færdig i Real Madrid. Det siger han til London Evening Standard.


Eden Hazard skiftede denne sommer Chelsea ud med Real Madrid, efter at han i en lang periode havde været sendt til Spanien på rygtebørsen.

Her har han således kæmpet både med skader og tilpasning, hvilket har ledt til, at han blot har bidraget med et mål og en assist i otte ligakampe.

Dermed er der allerede opstået lidt utilfredshed blandt fansene, da Los Blancos betalte svimlende €100 millioner for belgieren, som dog nu siger, at han stadig har et bånd til Chelsea.

Faktisk vil han tilbage til klubben, når han er færdig i Madrid. Det siger har han ifølge London Evening Standard ytret i forbindelse med et interview med en fan.

- Når jeg er her færdig her, så kommer jeg tilbage. Jeg ser dem spille, når jeg har tid. De gør det godt, og de er unge. Nu kan de igen betale for spillere og handle ind. Jeg gør mit arbejde færdigt her, og så kommer jeg tilbage, lyder det fra Hazard.

Hazard var i Chelsea fra 2012 til 2019, og kom til fra franske Lille.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED