AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 08:33
Hazard-erstatning: Lampard lægger op til køb af ny offensivspiller

Chelsea-træneren antydede, at klubben vil forsøge at købe en ny angriber i det kommende transfervindue.


Frank Lampard har i den grad indikeret, at The Blues er på udkig efter mindst én ny angriber i det kommende vintertransfervindue.

Klubben fik sin transferkarantæne halveret i sidste uge, så Chelsea kan nu igen være aktive på transfermarkedet.

Nu er det op til klubben at identificere sine transfermål, men det ligger lige til højrebenet at hente en kreativ spiller, der kan udfylde tomrummet efter Eden Hazards sommerskifte.

- Vi skal til at diskutere, hvor vi kan forstærke os, for selvfølgelig har vi mistet mange mål og noget kreativitet, efter Eden skiftede, sagde Lampard efter sejren over Lille tirsdag.

- Vi missede nogle chancer i dag mod Lille, og jeg tror, vi kan forstærke os og måske få endnu mere konkurrence om startpladsen på de offensive positioner.

Efter transferkarantænen blev ophævet er Chelsea blandt andet blevet kædet sammen med Jadon Sancho, Wilfried Zaha, Timo Werner og Moussa Dembele.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED