AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 16:17
Hazard er ikke i tvivl: Real Madrid-profil vinder Ballon d'Or

Eden Hazard er blandt de nominerede til det prestigefyldte Ballon d'Or-trofæ, men belgieren tror, at Real Madrids Luka Modric løber med hæderen.


Senere på året uddeles det prestigefyldte Ballon d'Or-trofæ, og som altid kæmper adskillige store navne om trofæet. 

Chelseas formstærke belgier, Eden Hazard, er blandt de 30 nominerede til prisen, men selvom offensivspilleren både har imponeret i sæsonstarten og ved VM, tvivler han på, at han løber med hæderen. 

Hazard, der ligger øverst på topscorerlisten i Premier League med syv scoringer, er derimod overbevist om, at Real Madrids kroatiske midtbanespiller, Luka Modric, hiver den hjem: 

- Jeg tror ikke, at jeg vinder den. I min optik har Luka Modric fortjent at vinde, udtaler Hazard ifølge FourFourTwo 

- Raphael Varane har også gjort sig fortjent til den, og det samme har jeg, men helt seriøst tror jeg, at Modric vinder den. Det vil være en belønning for hans vidunderlige sæson i Champions League og VM-finalen. 

Luka Modric var tidligere på året med til at føre Real Madrid til tops i Champions League, hvorefter han spillede en stor rolle for Kroatien i deres vej mod VM-finalen i Rusland. Den præstation sikrede ham prisen som VM's bedste spiller, mens han også har vundet FIFA's The Best-pris. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED