AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2018 17:24
Hazard: Andre spillere fortjener anførerbindet mere end mig

Chelsea-stjernen ville ikke takke nej, men føler fortsat, at andre medspillere fortjener anførerbindet mere.


Gary Cahill er trods sin manglende spilletid stadig anfører for The Blues, men spørgsmålet er, om den engelske midterforsvarer fortsat er at finde i klubben efter det kommende vintertransfervindue.

Det har fået Sky Sports til at spørge Eden Hazard, om han var interesseret i at overtage anførerbindet, men den belgiske stjerne erkender, at selvom han aldrig ville takke nej til tilbuddet, er der andre i truppen, som fortjener det mere.

- Jeg ville aldrig sige nej, selvfølgelig ikke, men jeg synes, andre spillere fortjener det mere end mig, siger Hazard til Sky Sports.

Han understreger dog, at han altid forsøger at opføre sig som kaptajn – noget han også er vant til for det belgiske landshold, hvor han officielt er anfører.

- Udenfor fodbold forsøger jeg altid at give alt for fansene og sætte et eksempel, når jeg bliver interviewet, så blev jeg anfører, ville jeg blive glad, for efter at have spillet fem eller seks år for klubben, føler jeg mig som en leder på banen, siger Hazard.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED