AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 18:18
Havertz er klar: United forsøger at signe Bundesliga-opstartens største stjerne

En af Bundesligaens helt store oplevelser efter genopstarten er åben for at skifte til Manchester United, der aktivt jagter ham.


Kai Havertz er et transfermål for Manchester United, efter det tidligere på torsdagen kom frem, at Bayer Leverkusen-guldfuglen er åben for et skifte til Premier League og The Red Devils.

Det var Manchester Evening News, der tidligere på dagen kunne afsløre, at den 20-årige Bundesliga-profil var åben for et skifte til Manchester United eller en anden engelsk storklub.

Nu bekræfter Christian Falk, der er fodboldredaktør for den tyske avis Bild, at Manchester United er efter det tyske stortalent, som allerede nu er udråbt til at blive landets næste store stjerne.

Havertz har været ekstremt formstærk og scoret fem mål i Leverkusens fire første Bundesliga-kampe efter suspenderingen, hvor han er blevet brugt som falsk 9'er i Kevin Vollands fravær.

Dermed er hans sæsontotal nu oppe på 11 mål og fem assists i 25 kampe.

Bayer Leverkusen har aldrig lagt skjul på, at de var åbne for at sælge Havertz, selvom de også ville tage sig godt betalt for det. Før krisen skulle klubben have krævet minimum £80 millioner for stortalentet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED